Rohkema info nägemiseks:

VÄRSKA ORIENTEERUMISKLUBI PEKO MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 656; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta VÄRSKA ORIENTEERUMISKLUBI PEKO kohta arvamuslugu!"

VÄRSKA ORIENTEERUMISKLUBI PEKO MTÜ hetkeolukord

Juba 656 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 5 korda.

Tegevusaruanne 2022

Värska Orienteerumisklubi Peko´sse kuulub 93 liiget, kellest 31 on alla 16 aasta vanused. Värska OK Peko eesmärgiks on edendada orienteerumist ja sportlikke eluviise üle Eesti, kuid peamiselt Värskas. Klubi liikmeskonna tuumiku moodustavad inimesed Värskast aga klubis on inimesi üle Eesti. Värska OK Peko liikmed löövad aktiivselt kaasa orienteerumise, suusatamise, jooksu ja rattasõidu võistlustel. Värska OK Peko korraldab ise mitmeid võistlusi, mis liidavad ja teevad ühtsemaks liikmeskonda.

Värska OK Peko: (cid:127) lõi kaasa aktiivselt Eesti Orienteerumisliidu töös (cid:127) lõi aktiivselt kaasa Võrumaa Spordiliidu töös (cid:127) osaleti MTÜ Piiriveere Liider liikmete töös (cid:127) osaleti MTÜ Setomaa Turismi töös (cid:127) korraldas sportliku aktiivsuse tõstmiseks erinevaid spordivõistlusi ja laagreid:

O-päevakud, suusapäevakud, ülemaailmne orienteerumispäev, ümber järve jooks, Peko laagrid, suusalaager Soomes, ühistreeningud

Värska OK Peko saavutas Eesti MV-lt kokku 92 medalit, millest 30 medalit saavutasid noored.

(cid:127)klubi sportlased osalesid erinevatel tiitlivõistlustel: juuniorite MM, noorte EM ja täiskasvanute MM ja EM suusaorienteerumises, rattaorienteerumises, (cid:127) Parimateks sportlasteks on klubis Daisy Kudre ja Mattis Jaama, kes saavutasid MM-l väga häid tulemusi. Teate pronks ja Daisy ind 2xkuld.

(cid:127) 19 klubiliiget osalesid erinevatel tiitlivõistlustel (cid:127) klubi liikmeskond osales aktiivselt erinevatel spordivõistlustel: EMV-d, päevakud, klubide võistlused, rattavõistlused, seiklus, rogain jne.

(cid:127) juhatuse liikmed Raul Kudre, Daisy Kudre, Rein Zaitsev, Emily Raudkepp ja Mare Parve osalesid juhatuse koosolekutel aktiivselt. Koosolekud toimusid vastavalt vajadusele ja enamasti teamsi kaudu. Üldkoosolek toimus üks kord aastas.

(cid:127) 2022 aastal oli klubis palgal 0,75 kohaga treener. Treeneriks oli Emily Raudkepp. Rahastamisel panustavad

Kultuuriministeerium ja Setomaa Vallavalitsus. Treeningud viiakse läbi Värska Gümnaasiumi baasil. Noorsportlaste tase on tõusnud jõudsalt ja oleme üks Eesti parimaid noorteklubisid. Hea koostöö on Setomaa Vallavalitsusega, nii võistluste korraldamisel, kui võistlustest osavõtu toetamisel. Värska OK Pekol on kodulehekülg www.peko.ee, kus operatiivselt avaldatakse võistlustulemused.

(cid:127) Pekol on külamaja ja pakume välja maja kasutust erinevateks sportlikeks tegevusteks. Sellepärast lööme kaasa ka

MTÜ Setomaa Turism tegevustes. Tulevikus on klubil eesmärgiks hoida noorte kõrget sportlikku taset, leida uusi võimalusi ja pakkuda traditsioonilisi üritusi klubi liikmeskonnale ning piirkonna inimestele.

Peko klubil algasid ettevalmistused suusaorienteerumise MK korraldamiseks, mis toimuvad 2024 aasta veebruaris.

Sellesse on haaratud kogu klubi juhatus ja paljud klubi liikmed.

VÄRSKA ORIENTEERUMISKLUBI PEKO MTÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.